diumenge, 20 de maig de 2012

La Botiga d' El Reixac

Ara ets pots emportar les Sensacions de El Reixac.La nostra Botiga posa al teu abast alguns dels elements que hem fet servir per ambientar la nostra casa.

Podràs comprar tota mena de teixits, làmpades, quadres i complements decoratius i personals.

Alguns dels articles són rèpliques dels originals que estan repartits per les diferents cases, altres són peces artesanes fabricades aquí i la majoria son elements importats en exclusiva de països exòtics per la companyia "NAMASKARA"

La Botiga te tres formats, físicament ubicada a la Casa Rural El Reixac, "La Paradeta" que recorre mercats d’artesania d’arreu del país, i "La Botiga Online" de propera posada en funcionament


Els Teixits

Comprats directament als productors artesans de la India, ara els pots trobar aquí en El Reixac, segurament mai els has pogut comprar a uns preus tant ajustats


Oferim:

- Mocadors de seda natural dibuixats i tenyits amb tècniques encestrals.

-Pashmines, elegants fetes amb seda i llana.

- Increïbles teles decoratives de totes mides amb composicions geomètriques i dibuixos exòtics i orientals.

- Composicions de Pachkwork per a ser utilitzades com a cobrellits, sobretaules, catifes, quadres, etc.

- Vestits, camises, pantalons i faldilles, fabricats amb teixits llisos i estampats i dissenyats per els millors artistes occidentals.

- Bosses, bolsos i coixins irrepetibles

- I un munt de sugerències que et deixaran captivatEls Elements de Decoració

La intenció es posar a l’abast dels usuaris del Reixac i del mercat en particular, alguns dels elements que formen part de la decoració dels nostres allotjaments.

Les continues demandes fetes en alguns articles com poden ser quadres, làmpades, llibretes, elements molt personals i tota mena destris decoratius.

Ens han portat a reproduir alguns d’aquest objectes i incorporar-ne de nous, amb materials autèntics o reciclats, fen una producció artesana, però al mateix temps utilitzant aquells instruments que les noves tecnologies han posat al nostra abast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada