dilluns, 17 d’octubre del 2011

Torna el Trial de “Nostàlgics”



En realitat el que torna, es els dos dies de trial de Santigosa de motos clàssiques. Aquesta serà la tercera edició i per sort la nostra casa El Reixac ha allotjat trialeros tots aquest anys.

I deia... Trial de Nostàlgics, perquè jo, no penso en les motos penso en les persones.... aquelles que un dia foren joves i capaços de suportar llargues i feixugues etapes amb fred., pluja o neu en els inicis del trial al nostra poble i en el que no més “clàssic” Tres Dies de Santigosa.

Deia les persones.... perquè aquets nous joves.... de edats voltant a la cinquantena mantenen l’esperit esportista d’abans i la saviesa dels que han sabut fer-se grans, valorant el plaer de retrobar-se per gaudir de la competició i compartir vivències de joventut en un indret ideal com es l’entorn que ofereix el Reixac.

Tot això ho dic perquè es producte de les xerrades que he tingut amb ells els anys anteriors... a tots se’ls veu bona gent, amb principis que van més enllà de l’esperit esportiu, valoren més que tot el fet de gaudir de la natura i en especial d’aquest nostre territori que els enganxa molt positivament, també de companyonia que es reviu en cada un dels trials que organitza el Moto Club Abadesses, i sobre tot de poder rememorar temps passats... que ja mai tornaran a ser iguals.

Ferran Miquel

2 comentaris:

  1. Molt bé Ferran !!!! Gràcies per el teu recolçament al trial, trialers i amants de la natura ! ! !

    ResponElimina
  2. Ep Carles que has posat amants de la natura o amants a la natura poden ser dues maneres diferents d’entendre la natura, je je moltes gracies Ferran per trencar una llança per a naltros.

    ResponElimina