dimarts, 8 de desembre del 2009

El Taga 2035



Aquet matí , he acompanyat uns amics al Taga , i dic que els he acompanyat, ja que ells havien previst aquesta matinal, ella l’Anna ja hi va ser la setmana anterior a portar el pessebre, i en Toni és la primera vegada que hi puja, però segur que no serà l’ultima.

Ha fet un dia preciós, he recordat que deu fer més de 35 anys que el pessebre el vaig fer jo, tal com allà hi he escrit; era una xapa d’acer cromada amb unes imatges tipus pop-art, el que a l’època es portava. També recordo que el mati a la sortida de sol des de el passeig de St. Joan es podia veure perquè feia la rateta.

El pessebre d’engany es el quaranta-vuitè, el meu devia ser el dotzè o tretzè ... han passat una pila d’anys però el lloc no ha canviat, avui una llum immillorable ens ha permès fer unes bones fotos, les boires hi han ajudat.

Ferran.









Us recomano fer aquesta excursió sortint de St. Martí d’Ogassa, pujar la Portella d’Ogassa, collet que separa la vall del Ter de la del Freser i carenejar fins el cim , el retorn fer-lo per Coll de Jou i tornar a St. Martí.

Per més informació de l’excursió, sobre mapes, desnivells, i coneixements del patrimoni, històrics i naturalistes de la zona podeu anar a: pujada al Cim del Taga