diumenge, 19 d’abril del 2009

Deixar Constància


Aquets petit detall en la instal·lació elèctrica de la cort, ens diu varies coses en primer lloc identifica una data, el 8 de març de 1948, relativa amb molta seguretat al dia que va arribar el corrent elèctric al Reixac, i en segon lloc identifica la persona que va dur a terme aquesta feina, en Valentí Tenas.

Curiosament aquest senyor tenia la botiga de llums a la Plaça Major de St. Joan , en el nº 7, aquest local va quedar en desús quant l’electricista és va jubilar, i el proper llogater d’aquest espai de negoci va ser la Carme que hi va establir en primer lloc una cabina d’estètica, per més endavant obrir-hi també una perruqueria (que avui encara funciona).

Mireu com son les coses... la Carme va traspassar a principis dels 90 , la perruqueria per iniciar l’activitat de turisme rural aquí al Reixac, i com hem dit barem trobar-nos aquest detall que en Valentí Tenas va deixar escrit com a constància del seu pas per aquest lloc, ...sembla dons, que l’hi estem seguint la seva estela, com diuen els creients: que al cel sigui, allà ens tornarem a trobar....